De leukste troep van Nederland

27 jun

Op zaterdag 4 juli presenteert Text tijdens het Young Art Festival zeven jonge schrijvers en dichters. In de aanloop naar deze optredens stellen wij hen aan je voor. Vandaag: Sara Nijhuis uit Egmond aan de Hoef.

Wat hebben Janne Schra, Vincent Vianen, DeWolff, Sanne Vogel, Merlijn Twaalfhoven, Jan Kooijman en Martin Garrix met elkaar gemeen?

Al deze artiesten staan in de ‘Galerij der Groten’ van Kunstbende: daar begon het voor hen allemaal. Kunstbende is dé wedstrijd waarin jongeren van 13 – 18 jaar hun creatief talent laten zien. Er zijn acht categorieën waarin je mee mag doen: Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Muziek, Theater en (natuurlijk) Taal. Young Art is groot fan van Kunstbende en heeft ook een aantal keer met de organisatie samengewerkt. We zijn vereerd ook dit jaar weer een Kunstbende-winnaar aan jullie te kunnen voorstellen.

Op zaterdag 4 juli kun je om 15.30 uur bij de Text caravan op het Art Trail kennismaken met Sara Nijhuis (16 jaar). Zij won in 2014 de eerste prijs in de categorie Taal bij Kunstbende-Noord-Holland. Haar optreden op Bevrijdingsdag vorig jaar werd live uitgezonden door AT5 en RTV-NH. Daarnaast stond ze op Breaking the Waves en deed ze mee aan de schrijfwedstrijd Write Now.

Sara Nijhuis

Sara wil mensen aan het denken zetten met haar werk. Daarom schrijft ze en wil ze ‘change makers’ gaan regisseren: ‘films, documentaires en theater met een internationale ideologie’. Over dit prachtige streven gaan wij met haar in gesprek. Ben je nu al nieuwsgierig, kijk dan op: http://journeyofsara.jimdo.com!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: