Wauw, Young Art Festival

5 jul

Een sprakeloze Text redactie. Wie ons een beetje kent, weet dat het niet snel gebeurt. Toch schieten woorden tekort om onze festivaldag te beschrijven. Dus… zoeken we nog even verder en zullen wij de komende dagen wat nagekomen berichten sturen. Flarden van de interviews, gedichten, foto’s, boekentips en winnaars van de moeilijkste literaire quiz ever.

IMG_4878

Vandaag willen we vooral een aantal mensen bedanken. Allereerst onze gasten: Bente van de Wouw, Sara Nijhuis, Sanne Schuhmacher, Demi Baltus, Angela Schoonderbeek, Yvo Nafzger en Jeremy Bos. Bedankt voor jullie voordrachten en voor de mooie, open gesprekken. We gaan nog veel van jullie horen, zien en lezen, dat weten we zeker!

IMG_4875

Daarnaast danken we de reporters en fotografen van Young Art Pers die prachtig verslag deden van twee van de optredens. Nick Kolder was onder de indruk van onze eerste gast. Je leest zijn ode ‘Wouw, Bente’ hier. Even later kwam Renate van Schaik kijken naar poetry slam-koningin Demi. Haar bespreking vind je hier terug.

IMG_4879

Tenslotte gaat onze dank uit naar de organisatoren van het festival. Zo’n veertig vrijwilligers hebben een jaar lang keihard gewerkt om het afgelopen weekend tot een onvergetelijk feest te maken. Onze bescheiden bijdrage kwam van afstand tot stand en betrof vooral de programmering. Het tekent de professionaliteit en het grote hart van Young Art, dat wij zo makkelijk opgenomen werden in het geheel.

Voor de Textcaravan en het omringende boekenterras zijn we grote dank verschuldigd aan Michelle Veldman, Noortje Danneberg, Marije Gertenbach en Young Art Studio. Daarnaast danken we iedereen die zowel ons als onze gasten een warm welkom heeft gegeven. It was good to be back. Jullie zijn fantastisch.

Veel liefs, Daisy, Mattijs en Joni

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: